Hoivapalvelu Piritta 

Piritta Henttonen

Lähihoitaja, Kotihoivayrittäjä

Olen kotihoivayrittäjä Kulennoisista. Ammatiltani olen Lähihoitaja ja Merkonomi. Lähihoitaja opinnoissa erikoistumiseni on sairaanhoito ja huolenpito. Lisäksi olen opiskellut työnohessa erilaisia kursseja ja koulutuksia mm. saattohoitokoulutus Terho kodissa, opiskelijaohjaaja koulutus (Amk), Yrityksenasiakasmarkkinointi, Strateginen johtaminen, yritystoiminta-ja yrittäjyys.

Työkokemusta on yli 10v ajan esimiestehtävistä Myymäläpäällikön työstä. Lähihoitajana olen työskennellyt yli 5v ajan kunnallisella ja yksityisellä puolella mm. hoivakodit, kuntoutusosasto, saattohoito, lasten ja nuortensijoitusyksikkö sekä kotihoito. Lisäksi olen toiminut perhetukitoiminnassa. Kotihoivayrittäjänä olen toiminut jo vuodesta 2018 saakka.

Olen liikunnallinen ja suosin terveitä elämäntapoja. Olen työssäni motivoitunut, tarkka ja ahkera. Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja aktiivinen. Pidän eläimistä paljon ja ratsastusta olen harrastanut pienestä asti.  Vastapainona työlle toimii perhe, hevoset ja kotia ympäröivä luonto.