PALVELUT

KOTIHOITO

Palvelun sisältö: Kotihoito, hoito- ja hoivatyöt, henkilökohtainen avustus, pesuavut, ruoanlaittoapu, haavanhoidot, ulkoilutusapu, viriketoiminta, toipilaat, kotipalvelun asiakkaat, tukipalvelut. 

LASTENHOITOAPU

Luotettavaa ja turvallista lastenhoitoa kotona. Lastenhoitopalvelumme perheille etätyöpäiviin, arkeen ja juhlaan tai kun tarvitset vain tauon itsellesi. Toimimme myös palveluseteli asiakkaille lapsiperheiden kotipalvelu palveluntuottajana.


SAATTOHOITO

Saattohoito, elämän loppuvaiheen hoito. Saattohoito on kuolemaa lähestyvien ihmisten hoitamista esimerkiksi  kotona. Hoidon tavoitteena on mahdollisimman hyvä elämänlaatu ja arvokas kuolema sekä läheisten tukeminen.


ASIOINTIPALVELU

Asiointipalvelu virastoasioinnit, kaupassa käynti, pankkiasioissa auttaminen, lääkärikäynnit, ystäväpalvelu, ulkoiluapu jne. Autamme ja ohjaamme esim. virallisten kaavakkeiden ja hakemusten tekemisessä. 


SIIVOUSPALVELU

Kodin perussiivousTALONMIESPALVELU


Pieni muotoiset kodin talonmiespalvelut. Pienet muutostyöt. Sähkö ja lvi-työt.

PALVELUSETELI

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. Hoivapalvelu Piritta on Palveluseteli tuottaja ja tarjoaa Palvelusetelillä Säännöllistä ja tilapäistä kotihoitoa ja lapsiperheiden kotipalvelua.